Retururi

La STRAIE poti returna fara griji in 14 zile de la primirea coletului!

Nu ti se potriveste produsul livrat sau pur si simplu nu iti place? Nu-i nicio problema. Poti returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului avand posibilitatea sa alegi o alta marime, un alt produs sau banii inapoi. Singura noastra rugaminte este sa ni-l returnezi in starea in care ti-a fost livrat.


Pasi de urmat: 

1. Completeaza FORMULARUL DE RETUR (click aici) si adauga-l in colet impreuna cu produsul returnat.  
Inainte sa expediezi coletul avem rugamintea sa ne trimiti un mail la contact@straie.eu sau un mesaj text la numarul 0722101176  in care sa ne informezi cu privire la retur. Astfel ne asiguram ca vom urmari mai usor returul.
Ne-ar placea sa ne spui motivul de retur pentru a imbunatati calitatea produselor si serviciilor STRAIE. 

2. Ambaleaza produsul in punga sau cutia originala, pentru a ne asigura ca acesta ajunge intr-o stare impecabila la noi. 
* Daca produsul ales pentru retur a fost insotit de un cadou, trebuie returnat si acesta. 

3. Trimite cu orice firma de curierat coletul la sediul STRAIE:  Str. Margaritarelor Nr.6,Sector 2, Bucuresti (SC GALA COUTURE SRL) 
* Poti returna personal produsul direct la noi la sediu in intervalul orar: 10:00-17:00, cu programare in prealabil.
* Plata returului este suportata de catre client. 
* Nu acceptam retururi trimise prin Posta Romana. 


Vrei sa schimbi produsul? 

Comanda plasata care contine schimbul cu o alta masura sau un alt produs va fi expediata cu taxa de livrare specificata la capitolul Transport de pe site.

In cazul inlocuirii produsului cu un alt produs, acesta trebuie sa aiba o valoare egala sau mai mare decat valoarea produsului returnat. 
* Returul pentru inlocuirea marimii sau modelului este acceptat o singura data. 


Vrei primesti banii inapoi? 

Returnarea banilor se face prin transfer bancar in maxim 5 zile lucratoare de la receptionarea returului si primirea datelor bancare corecte. 


Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezinta urme de purtare. 

Returul este acceptat doar atunci cand produsele nu sunt purtate si se afla in starea in care au fost livrate. 

Produsele care prezinta defecte precum: lovituri, zgarieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, urme de machiaj, deodorant, pete, crapaturi, rupturi sau au fost utilizate necorespunzator nu se pot returna. In cazul acesta STRAIE isi rezerva dreptul de a nu inlocui sau rambursa contravaloarea produsului returnat si sa il expedieze inapoi prin curier. Costul acesta este suportat de client. 


Vrei sa returnezi un produs personalizat? 

Produsele realizate la comanda, care nu sunt produse in serie, NU SE POT RETURNA. 
Conform art. 9-15, O.UG. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta acele produse confectionate dupa specificatiile prezentate de client sau personalizate in mod clar. 
Te rugam sa tii cont de faptul ca specificatiile fac referire la: dimensiuni, culoare, tesatura, adaugare/scoatere accesorii, culoare broderie, etc. 
Produsele realizate la comanda , nu sunt produse de serie, intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul.


In cazul a doua sau mai multe colete neridicate , orice comanda noua se onoreaza numai cu plata in avans, prin plata online sau prin ordin de plata. 


Daca ti s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, te rugam sa ne contactezi in maxim 24H de la primirea coletului printr-un email la contact@straie.eu sau printr-un apel telefonic la numarul 0722 101176 pentru a remedia aceasta neplacere. 
Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, toate taxele de transport vor fi suportate de STRAIE.